1 op 1 coaching

Dan kan ik jou helpen
door middel van mijn coaching!

Wat is coaching eigenlijk?

Coaching houdt in dat door middel van krachtige vragen, technieken en zelfreflectie diepe en eerlijke gesprekken plaatsvinden tussen de coach en de coachee. Een coach begeleidt en ondersteunt het proces van waar de coachee vastloopt tot het bereiken van persoonlijke doelen.

Waarom ben ik de juiste coach voor jou?

Van iemand die niet van zichzelf hield door een chronische ziekte en zichzelf kwijt was na een emotioneel trauma tot een zelfverzekerde en positieve vrouw die vol in het leven staat. Door mijn eigen levenservaring en als een succesvol coach ben ik de juiste persoon die jou kan helpen. Of jouw doel nu meer zelfliefde of zelfvertrouwen is of een daadwerkelijk tastbaar doel, jij kunt alles in jouw leven werkelijkheid laten worden. Sinds ik de wet van aantrekking en andere universele wetten ben gaan begrijpen en in mijn leven toepas is alles voor mij veranderd. Ik zal je hier dan ook alles over leren zodat je dit ook zelf kunt toepassen waardoor jij in flow en vertrouwen door het leven zal gaan en jouw droomleven creëert. Ik geef je de begeleiding die je nodig hebt en die schop onder je kont 😉 

Hoe gaat mijn coaching in zijn werk?

Onze één-op-één-sessies worden gedaan door middel van videogesprekken via een gratis en makkelijk te downloaden software genaamd Zoom. Doordat we elkaar kunnen zien voelt het net alsof je in dezelfde kamer bent. Ook betekent dit dat we overal ter wereld een coachingsessie kunnen houden.

De sessies zelf omvatten helderheid in jouw specifieke doelen en welke gedachtes, gevoelens en overtuigingen jou belemmeren om dit te bereiken. Deze vervangen we door nieuwe positieve inzichten waar je mee aan de slag gaat.

We zullen samen praktische en stapsgewijze actieplannen opstellen, zodat er een langdurige en positieve verandering zal plaatsvinden. Elke week bespreken we je voortgang en passen we indien nodig de actieplannen aan zodat jij zo goed mogelijk jouw doelen zult bereiken.

Mijn aanpak

Ik steun je onvoorwaardelijk in jouw proces. Mijn belangrijkste waarde is dat we vertrouwen hebben in elkaar.
Ik geloof erin dat iedereen uniek is met een eigen verhaal en zal je daarom nooit veroordelen.
Wees eerlijk en jezelf, zoals ik dat ook zal zijn, en ik weet zeker dat we samen een bijzondere reis zullen maken.

Is het betaalbaar?

De kosten van mijn 12 weken traject zijn €1297,-. Je kunt dit bedrag ook in termijnen betalen. Ik geloof dat er geen prijs op kan tegen een waardevolle investering in jezelf want deze is niet voor even maar voor je hele leven.

Omdat het voor mij van groot belang is dat we beiden voelen dat er een klik is, bied ik een gratis helderheidsessie aan van 30 minuten.

Hoe zit het eigenlijk met de resultaten?

Na mijn coaching:

Wat nu?

Boek via de onderstaande link een gratis helderheidsessie van 30 minuten om elkaar te leren kennen en te kijken of mijn coaching iets voor jou is.

Heb je twijfels of angst, weet dan dat dit volstrekt normaal is. Verandering is spannend en een investering in jezelf al helemaal! We kunnen eerst gewoon een praatje maken en dan zit je nog nergens aan vast.

Nothing to lose, only to gain!

Reviews