_DSC5390k2_edited_edited.jpg

Coaching

 • Heb je constant negatieve gedachtes en gevoelens?

 • Heb je te maken gehad met flinke tegenslagen?

 • Kan je iets wat er gebeurd is in het verleden geen plek geven?

 • Ben je onzeker en voel je je niet goed genoeg?

 • Voel jij je down en in een negatieve flow?

 • Heb je het gevoel dat je vast loopt in het bereiken van jouw dromen, doelen en verlangens?

 • Vind je dat het anders moet en denk je dat het anders kan?

 • Wil jij weer volop genieten van het leven?

Dan kan ik jou helpen 

door middel van mijn coaching!

Wat is coaching eigenlijk?

Coaching houdt in dat door middel van krachtige vragen, technieken en frameworks, diepe en eerlijke gesprekken plaatsvinden tussen de coach en de cliënt. Een coach begeleidt en ondersteunt het proces van waar de cliënt vastloopt tot het bereiken van persoonlijke doelen.  

 

Waarom ben ik de juiste coach voor jou?

Van iemand die niet van zichzelf hield door een chronische ziekte en zichzelf kwijt was na een emotioneel trauma tot een zelfverzekerde en positieve vrouw die vol in het leven staat. Door mijn eigen levenservaring en als een succesvol coach, ben ik de juiste persoon die jou kan helpen met het creëren van een ijzersterke mindset. Ik help je om jouw tegenslagen om te zetten naar nieuwe mogelijkheden en om jouw zelfvertrouwen en zelfliefde te boosten. Ik gebruik de wet van de aantrekkingskracht om jou te leren hoe je ervoor zorgt dat je in een positieve flow leeft en volop van het leven kunt genieten!

 

Hoe gaat mijn coaching in zijn werk?

Onze één-op-één-sessies worden gedaan door middel van videogesprekken via een gratis en makkelijk te downloaden software genaamd Zoom. Doordat we elkaar kunnen zien voelt het net alsof je in dezelfde kamer bent.

Ook betekent dit dat we overal ter wereld een coachingsessie kunnen houden. 

 

De sessies zelf omvatten helderheid in jouw specifieke doelen en welke gedachtes, gevoelens en overtuigingen jou belemmeren om dit te bereiken. Deze vervangen we door nieuwe positieve inzichten waar je mee aan de slag gaat.

We zullen samen praktische en stapsgewijze actieplannen opstellen, zodat er een langdurige en positieve verandering zal plaatsvinden. Elke week bespreken we je voortgang en passen we indien nodig de actieplannen aan zodat jij zo goed mogelijk jouw doelen zult bereiken. 

 

Mijn aanpak

Ik steun je onvoorwaardelijk in jouw proces. Mijn belangrijkste waarde is dat we vertrouwen hebben in elkaar.

Ik geloof erin dat iedereen uniek is met een eigen verhaal en zal je daarom nooit veroordelen.

Wees eerlijk en jezelf, zoals ik dat ook zal zijn, en ik weet zeker dat we samen een bijzondere reis zullen maken.

_DSC4545k2.JPG

Is het betaalbaar?

Al mijn op waarde gebaseerde coachingspakketten zijn betaalbaar en als je wilt kan je zelfs, op aanvraag, betalen in termijnen. Ik geloof dat er geen prijs op kan tegen een waardevolle investering in jezelf want deze is niet voor even, maar voor je hele leven!  

 

Omdat het voor mij van groot belang is dat we beiden voelen dat we matchen, bied ik een gratis helderheidsessie aan, en kunnen we kijken of er een klik is. 

Hoe zit het eigenlijk met de resultaten?

Na mijn coaching:​​

 • Heb je een enorme en gezonde lading liefde voor jezelf!

 • Beheersen positieve gedachtes en gevoelens jouw leven!

 • Sta je vol zelfvertrouwen en energiek in het leven!

 • Heb je handvaten hoe je jouw mindset altijd positief kunt inzetten!

 • Leef je in een heerlijke positieve flow!

 • Weet je hoe je jouw dromen, doelen en verlangens kunt bereiken!

 • Heb je zin om aan de dag te beginnen!

Wat nu?

Boek via de onderstaande link een gratis helderheidsessie van 30 minuten om elkaar te leren kennen en te kijken of mijn coaching iets voor jou is.

 

Heb je twijfels of angst, weet dan dat dit volstrekt normaal is. Verandering is spannend en een investering in jezelf al helemaal! We kunnen eerst gewoon een praatje maken en dan zit je nog nergens aan vast.

Nothing to lose, only to gain!

 

Dus zet nu jouw eerste stap!

REVIEWS

Fiona (46)

Ik keek altijd uit naar onze sessies samen. Je bent benaderbaar en weet waar je over praat. Ik voelde me op mijn gemak en je enorme kennis en begrip hebben mij geholpen. 

We hebben een aantal zeer lastige uitdagingen doorstaan en ik kan zeggen dat ik nu met veel zelfvertrouwen vooruit kan! 

Als je vastzit en begeleiding nodig hebt, dan is Tara een hele fijne coach om mee te werken!

LISA (29)

Ik heb altijd gedacht dat ik nooit echt happy zou kunnen zijn. Maar door de inzichten die je me hebt gegeven weet ik nu gewoon hoe ik ervoor kan zorgen om me happy te voelen en aan veel dingen een positieve draai te geven. De confrontatie met mezelf vond ik moeilijk en ik zag daar tegenop, maar ik weet ook dat dit mij juist heeft geholpen. Dankjewel Tara, je bent een onwijs warm persoon en een hele lieve coach!

meike (40)

Mijn hulpvraag had te maken met zelfvertrouwen en met name in het moederschap. Met kleine stapjes en deadlines die we samen afspraken heb ik de laatste maanden en weken voor mijn gevoel grote stappen gezet richting steviger moederschap. En dat is wat ik nodig had. Dankzij jouw steun en het samen kunnen vieren van de stappen die ik maakte durf ik dat nu ook op eigen houtje verder uit te breiden. En daar ben ik je heel erg dankbaar voor.

Rafaella

Na corona lockdown was bij mij het besluit gekomen dat ik dingen wilde veranderen in mijn leven. Ik had nog geen idee wat precies en zeker niet hoe. Nu tijdens de coaching van Tara krijg ik steeds meer stukjes helder. Ze weet met de juiste vragen de antwoorden naar boven te halen die je verder helpen in je eigen denkproces zonder je dingen op te dringen.

Met humor en respect laat ze je je eigen plan trekken en houd ze je scherp in je eigen keuzes. Wat leeftijd betreft had ik haar moeder kunnen zijn maar door haar levenservaring en inlevingsvermogen is ze in staat een bijzonder waardevolle toevoeging te zijn in mijn proces. Ik ben er zeker nog niet maar ik heb het volste vertrouwen in de coaching van Tara de komende tijd.